×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

WINACTIE TIENDAAGSE

Het is bijna zover! Ter ere van de lancering van Het everything you need is Chickslovefood-kookboek geven we tijdens de WINACTIE TIENDAAGSE, zoals de naam al zegt, 10 DAGEN LANG onze favoriete ‘Everything in your kitchen’-producten weg! Vanaf MORGEN kun je dus ELKE DAG iets WINNEN! Wat bijvoorbeeld? Denk aan een compleet boekenpakket van Chickslovefood, een hotelovernachting bij boutique hotel La Paulowna, een blender en staafmixer van AEG en een Grieks driegangenmenu van Dodoni. Maar ook allerlei fijne pakketten met food we love, zoals een browniepakket van Dr. Oetker, mmm lekker!

Hou onze Instagramfeed dus in de gaten! Vanaf morgenochtend komt elke dag om 8.00 uur een nieuwe winactie online! Wat je ervoor moet doen om iets te winnen? Nou, dat verschilt per prijs/prijzenpakket, maar denk sowieso aan het liken van de bewuste post en het taggen van een vriend of vriendin. Veel makkelijker kunnen we deze WINACTIE TIENDAAGSE niet maken voor je!

Succes als je mee gaat doen! We duimen dat je wat moois wint!

 

 

Dit recept is geschreven op 29-11-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member