Win: Het 20 minutes or less-kookboek én een lunch met ons voor 5 vriendinnen!

Helloooo, het zijn je twee favoriete foodies hier! Ben jij ook een chick die van food houdt? Dan hebben we een leuk nieuwtje voor je: je kunt namelijk een lunch met ons én een gesigneerd exemplaar van Het 20 minutes or less-kookboek winnen. Niet alleen voor jezelf, maar ook nog eens voor 5 van je beste vriendinnen.

Heb je ons nieuwste kookboek al besteld? Mooi! Dan kun je namelijk ook nog steeds meedoen. Heb je dat nog niet gedaan? Doe dat dan heel snel! Op 29 en 30 september lanceren we Het 20 minutes or less-kookboek op LINDA. festival, dus tot dan kun je kans maken op deze toffe prijs.

Wat je kunt verwachten? Zo’n 80 ontbijtjes, lunchrecepten en diners met maximaal 6 ingrediënten, die binnen 20 minuten klaar zijn. Dat kun je wel gebruiken op je (kook)boekenplank, dachten we zo. Meedoen kan via DEZE LINK, je wordt dan doorgestuurd naar onze webshop waar je Het 20 minutes or less-kookboek kunt bestellen.  Mail vervolgens je bestelbevestiging naar winactie@chickslovefood.com. De winnaar(s) maken we op 1 oktober bekend!

Liefs, Nina & Elise

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

1 reactie

Sharon -

Hi,

Super leuk!!!
Maar wat als ik via bol.com het boek heb besteld? Via jullie website zei de site steeds dat mijn huisnummer niet klopt. (nieuwbouwwijk)

Groetjes sharon

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube