×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Weekmenu 22

Een nieuwe week betekent tijd voor een nieuw weekmenu. Met deze keer op de planning: koolhydraatarme lasagne, shakshuka en kipsouvlaki. Een lekkere combinatie van vegetarische, vlees- en visgerechten. We houden tenslotte van een beetje afwisseling!

Koolhydraatarme lasagne

Ziet er goed uit hè? Deze lasagne gemaakt van groene pesto en ricotta. We gebruiken geen lasagnebladen, maar hebben deze vervangen door courgetteplakken.

Boerenkoolbowl met zalm

Deze bowl zit bomvol groenten en eiwitten. Je maakt ‘m namelijk met boerenkool, sperziebonen, cottage cheese, eieren en zalm. Yum!

Shakshuka met spinazie

Ook deze shakshuka is super healthy. En, je zet ‘m al in twintig minuten op tafel. Veel beter dan dat gaat ‘t niet worden.

Pizza van kwarkdeeg

De pizzabodem voor de pizza maak je zelf met kwark en volkorenmeel. Een stuk voedzamer dan een normale pizzabodem, maar niet minder lekker!

Gezonde kipslouvaki met zelfgemaakt platbrood

Zelf souvlaki maken moeilijk? Nope, met 6 ingrediënten zet je dit Griekse gerecht al in 25 minuten op tafel.

Tagliatelle met brie uit de oven

tagliatelle met brie uit de oven

Pasta en kaas zijn een gouden combinatie. Deze tagliatelle met brie, (vega) spekjes en spinazie is dan ook superlekker.

Udonnoedels met harissa kip

udon noedels met harissa kip

Lekker spicy dankzij de harissa, dat zijn deze udonnoedels met kip en cashewnoten. Je hebt er maar 5 ingrediënten voor nodig en het resultaat zal je niet teleurstellen!

Dit recept is geschreven op 24-05-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member