×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Veelgestelde vragen over Het quick dinners-kookboek

Wat voor recepten bevat dit boek?
Zo’n 80 recepten voor het avondeten. Geen ontbijt, lunch, toetjes of tussendoortjes. Alle recepten bevatten maar vijf ingrediënten en zijn in 10, 20 of 30 minuten klaar!

Zijn de recepten geschikt voor vegetariërs?
Ja! Het boek is 100% vegetarisch. Bij alle vlees- en visrecepten staat een vegetarische vervangtip vermeld. Dus ja, dit boek is geschikt voor mensen met een vegetarisch dieet. Nina is zelf ook vegetariër.

Zijn de recepten geschikt voor vegans?
Vrij veel recepten bevatten kaas, daardoor is niet alles makkelijk vegan te maken tenzij je voor een vegan kaassoort kiest.

Staan er veel lactosevrije recepten in?
Vrij veel recepten bevatten kaas, daardoor is niet alles makkelijk lactosevrij te maken.

Staan er veel glutenvrije recepten in?
We koken met allerlei soorten graan en graanproducten. Omdat de recepten stuk voor stuk maar vijf ingrediënten bevatten, is een glutenvrij alternatief gebruiken vaak heel makkelijk. Dus ja, dit boek is geschikt voor mensen met een glutenallergie of -intolerantie.

Staan er veel gezonde recepten in het boek?
Ja, voor ieder wat wils! Het boek bevat bijna 80 recepten voor het avondeten, variërend van hele gezonde couscoussalades en soepen tot de wat calorierijkere pastei en pizza :).

Zijn de recepten kidsproof?
Ja, voor ieder wat wils! De kinderen smullen van de lekkere noedelgerechten of verschillende soorten pizza bijvoorbeeld. En wat dacht je van de hot dog roll? Recepten die flink gekruid of spicy zijn, zijn weer wat minder kidsproof.

Dit recept is geschreven op 24-07-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member