Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

VACATURE: Stagiaires

Per 1 januari zijn wij weer op zoek naar enthousiaste stagiaires met een passie voor food. Ben jij dus een echte foodie en lijkt het je leuk om deel uit te maken van de redactie van Chickslovefood? Dan zijn wij op zoek naar jou!


1. All round redactie stagiaire (per 1 januari 2022)
Ben jij de zelfstandige redactiestagiaire met een goed gevoel voor beeld en tekst en een affiniteit met food? Dan zoeken wij jou! Als creatieve redactiestagiaire draag je bij Chickslovefood op alle fronten je steentje bij: je denkt mee tijdens brainstormsessies over lekkere recepten, helpt bij het koken en bij het maken van de mooiste foodfoto’s en foodvideo’s, helpt mee met het bedenken van commerciële samenwerkingen, helpt mee met het maken van kookboeken en denkt mee over het verkopen hiervan. Kortom, alle facetten van een foodsite én een bloeiend bedrijf komen tijdens je stage aan bod! Dus volg jij een HBO of WO opleiding en herken je jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou. De stage is voor minimaal 5 maanden, minimaal 3 dagen per week. Stuur je beknopte motivatie en CV naar solliciteren@chickslovefood.com, onder vermelding van ‘redactie stagiaire’.


2. Vormgeef stagiaire HBO (per 1 januari 2022)
Ben jij een creatieve digitale vormgever met affiniteit voor food? Dan zoeken wij jou! Als creatieve vormgeefstagiaire help je mee met het ontwerpen van advertenties, het monteren video formats, het bewerken van foto’s, het vormgeven van e-books en het ontwerpen van ander promotie materiaal. Je werkt met Adobe programma’s zoals Indesign, Photoshop en Final Cut Pro. De stage is voor minimaal 5 maanden, minimaal 3 dagen per week. Stuur je beknopte motivatie en CV naar solliciteren@chickslovefood.com, onder vermelding van ‘mediavormgever stagiaire’.

 

 

 

Dit recept is geschreven op 01-07-2019

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!