Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

This is Chickslovefood: deel 1

Van 2 foodies aan de keukentafel tot een redactie van 14 man met kantoor, This is Chickslovefood!

Ooit bedachten we samen op onze studentenkamer het blog ‘Chickslovefood.com’. Elke dag een gezond recept dat makkelijk en lekker is. Behalve op zondag, dan sinneren we! We werkten vanuit huis en deden alles zelf. Dat is echter al heel lang anders. We zijn in rap tempo uitgegroeid tot een bedrijf waar 14 mensen werken, we hebben een redactie in Amsterdam en zijn inmiddels een multimediale uitgeverij die ook andere titels uitgeeft naast Chickslovefood. Benieuwd hoe dit is gegaan? Kijk dan hier aflevering 1 van onze nieuwste YouTube-serie: This is Chickslovefood!

Dit recept is geschreven op 09-10-2021

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!