Reserveer nú! Het quick dinners – kookboek

RESERVEER NU – IN SEPTEMBER BEZORGD!

Vol trots presenteren we je ons allernieuwste kookboek: Het quick dinners-kookboek!

Een boek met alléén maar recepten voor het avondeten, die dan óók nog eens snel klaar zijn. Jep, the best of both worlds en jij hebt het hier in handen. Nou, eigenlijk the best of three worlds (bestaat dat?), want alle recepten bevatten óók nog eens maar vijf ingrediënten! Of je nou een fulltime huismama bent, vijf dagen per week op kantoor of in de schoolbanken zit; de kans is zeer aanwezig dat het je niet lukt om dagelijks uren bezig te zijn met boodschappen doen en koken.

Quick Dinners bevat daarom zo’n 80 heerlijke, originele en makkelijke diners die je in 10, 20 of 30 minuten op tafel hebt. Van een paddenstoelen reuzepastei in een half uurtje en een röstischotel met kaas en ui in 20 minuten tot noedels met kabeljauw in 10 minuten. Ja, echt snel dus. En da’s wel zo fijn, want dan heb je tenminste tijd over voor het uitgebreid opeten van je gerecht, een sportavondje of een flinke Netflix-sessie. Iets nieuws en gezonds op tafel zetten kan écht elke avond. Kook ze!

  • 80 originele recepten
  • Vijf ingrediënten per recept
  • Alleen maar avondeten
  • Écht snel klaar (10 – 20 – 30 minuten)

Nú bestellen is in september op de mat! KLIK HIER!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

4 reacties

Jolanda -

Besteld! Ik ben heel benieuwd…

Paul -

Hartstikke leuk! Ga hem zeker bestellen.
Ik hoop dat het volgende boek weer iets met skinny six wordt 😉

Laura -

Super leuk weer! Die komt weer bij collectie hoor, ook al ben ik misschien een beetje bang dat ie teveel op daily dinners lijkt? Ik zit nog te wachten op een boek met alleen maar (the best) sinner sundays. Misschien ideetje voor een volgend boek?

Lisa -

Helemaal geweldig! Wat word ik toch altijd blij van jullie boekjes. Gefeliciteerd dames!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube