Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Drankjes

Wijn & Spijs: deze betaalbare wijnen passen bij jouw kerstgerecht!

Gesponsord – Nadat we hebben bepaald wat we gaan eten, komt natuurlijk de vraag: wat gaan we daar dan bij drinken? We zijn foodies, maar er moet natuurlijk ook iets lekkers in je glas! En daar we je hebben beloofd om je te helpen met een stressvrije Kerst, gaan wij jou dus ook helpen bij het uitkiezen van de juist  kerstwijnen. Welke lekkere wijn-spijs combinatie kun je maken met onze kerstgerechten? En ja, dat houden we nog betaalbaar ook!

Vorige maand heb ik met sommelier van het jaar Lendl Mijnhijmer alle nieuwe wijnen van Jumbo mogen proeven. En dat was echt een feestje. Want ja, bij de supermarkt kun je echt goede wijnen scoren voor niet al te veel geld! En vandaag delen we onze wijn/spijs-combinaties aan de hand van een super handige ‘wijnwijzer’.  Kijk wat je gaat koken en wij vertellen je welke wijn daarbij lekker is. Mét de prijzen per fles erbij. Makkelijker kunnen we het toch niet maken voor je dit jaar? Je vindt de wijnwijzer hieronder.

En de flessen zijn dus te koop bij Jumbo Supermarkten.

Enjoy! Enne, mocht je nog vragen hebben, stuur ze naar foodvraag@chickslovefood.com!

 

Dit recept is geschreven op 17-12-2018

Super Skinny Summer e-book

Geniet van 20 heerlijke, gezonde, veelal lichte recepten uit ons allernieuwste e-book! Word nu gratis Chickslovefood Member en je krijgt dit e-book meteen kado.

Word gratis member