×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

Verantwoorde groentekroketten – ZELF MAKEN

Gesponsord – Ben je vegetarisch, maar wél dol op kroketten? Of gewoon dol op groentekroketten? 😉 Dan hebben we goed nieuws voor je: vandaag maken we verantwoorde kroketten met een vulling van groente uit de Tefal EasyFry. Zo kun je ongegeneerd je kroket cravings stillen (oké, je moet er natuurlijk geen 10 eten, maar eentje kan prrrima!).

Wat daarin gaat? Nou, eigenlijk alles wat je lekker vindt! Wij gebruiken voor dit recept bloemkool, ui, paprika, spinazie en wortel. Daar krijg je echt dat heerlijke groentekroket-gevoel van. Zálig! Zoals gezegd gebruiken we geen frituurpan, maar een friteuse op hetelucht. We zijn dol op de Tefal EasyFry, want hij is heel handig in gebruik en je kunt er werkelijk alles in maken: niet alleen kroketten, maar ook frietjes, vis, vlees en zelfs muffins! Alles wordt nét zo lekker krokant als in een frituurpan, maar dan komt er bijna geen olie aan te pas. Een stuk gezonder dus!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Als je de kroketten wil invriezen, dan kun je dit het beste meteen doen nadat je de kroketten door het paneermeel hebt gerold. Laat ze dan wel weer even ontdooien voordat je ze gaat frituren.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 09-08-2018

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member