Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Video

Veggie traybake

Gesponsord – Wedden dat we je blij maken met deze veggie traybake? We maken ‘m onder andere met paprika en aubergine. Serveer met gegrilde halloumi en zelfgemaakte croutons en het is smullen geblazen. Het enige nadeel is het schrobben van je bakplaat na afloop, maar dankzij de Easy2Clean traybake van AEG is dat verleden tijd. Deze fijne plaat veeg je namelijk zonder moeite in één keer schoon. Wij zijn fan en na het zien van bovenstaande video ben jij dat vast ook!

Wist je dat onze (stoom)oven van AEG is? Daar maken we superveel lekkere dingen mee, zoals deze 3x Aziatische hapjes uit de stoomoven.

  • 2 Personen
  • 35 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 09-06-2021

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!