×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Video

Vegan lasagne

GesponsordHoud je vast, want deze vegan lasagne opent nieuwe deuren. We maken ‘m namelijk niet met kaas, maar met Nurishh: een nieuw merk met 100% plantaardige producten in verschillende soorten. Zo gaan wij voor Nurishh Geraspt, maar zijn er ook Nurishh plakken verkrijgbaar. Deze producten passen perfect in een flexitarisch eetpatroon, want de producten van Nurishh zitten bomvol calcium en vitamine B12.

Je hoort ‘t: goed voor jou én de planeet. Daarnaast is het vooral ontzettend lekker. 😉 Dankzij Nurishh krijgt dit gerecht namelijk een heerlijk romige vulling en crispy topping.  Je maakt deze lasagne verder met volkorenlasagnebladen, gele paprika en een bechamelsaus van bloemkool.

Hey, maar we hebben al eerder bewezen dat een vegan diner helemaal niet saai hoeft te zijn! Check maar eens dit 10x vegan avondeten.

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Dit gerecht is een perfect alternatief voor de klassieke lasagne met kaas.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 16-06-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member