Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

Super Skinny: Boerenkoolchips

Hallo, gezonde snack! Echt, deze chips mag je iedere avond voor de buis eten. Klinkt raar hè, chips van boerenkool? Maar geloof me, het is echt heel lekker. Ik schrok ervan, zo lekker als het was, haha. Super crunchy, en met de juiste kruiden ook heel smakelijk. Het smaakt zelfs een beetje aardappelerig, hoe raar dat ook klinkt. Je kent boerenkool misschien alleen uit zo’n zak van de supermarkt, fijngehakt. Voor deze chips moet je boerenkool bij de groentenboer of natuurwinkel halen, het zijn kroppen met lange stengels en grote bladeren.

Wist je dat boerenkool een superfood is? Vooral in Amerika zweren ze erbij. Deze skinny groente zit bomvol ijzer, per calorie zelfs meer dan rundvlees. Okay duidelijk, aan de slag met het recept voor deze gezonde snack!

  • 1 schaaltje
  • 15 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Boerenkool over? Doe ‘m morgenvroeg in je groene smoothie!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 13-10-2014

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!