×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Snacken met healthy patat, pizza of falafel!

Zin om vanavond lekker snel te snacken, maar geen zin in om te zondigen en een zak patat te halen? Dan bieden deze recepten de uitkomst! Want lekker gemakkelijk en snel eten kan ook verantwoord, kijk maar naar deze gerechten. Zo heb je vanavond een heerlijke snack-zaterdagavond met patat, pizza of falafel!

Patatjes of pizza, waar heb jij zin in vanavond?

Een patatje…
Frietjes kun je echt van alles maken! Wat dacht je van Roseval-frieten? Of maak eens Franse frietjes van sperziebonen. Je kan ook gaan voor Aardpeerfrietjes of Gegrilde bataat met mayo. Of go really healthy met Gezonde groentefrietjes!

Pizza, pizza, ohhhh pizza! 
Want ja ook dat kan healthy! Ga bijvoorbeeld voor een Skinny haverpizza, een Pizzawrap een Naanpizza met aubergine en feta of de Witte bladerdeegpizza met groene groenten.

Een broodje falafel
Zin in een broodje van de Griek, maar dan zonder lading knoflooksaus? Ga dan voor het Broodje falafel speciaal healthy style. Of maak een Hap Arabia couscous met falafel, dan heb je een heerlijke Griekse avond zonder stank uit je mond!

Enne, wat is jouw favo healthy fast food? 

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

Dit recept is geschreven op 23-11-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member