Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Lunch

Skinny broodbeleg: Raw tomatentapenade

Bart is echt gék op knoflook. Zo gek dat hij rauwe tenen wegknaagt, alsof -ie op pinda’s knabbelt. Bah! Niet normaal. Ik vind knoflook ook heel lekker hoor, maar dan in een gerecht. Dan kan het niet knoflokerig genoeg voor me zijn, maar da’s toch wat anders dan zo ‘uit het vuistje’. Anyway, Ik wilde een lekker en gezond broodbeleg voor Bart maken en naast knoflook tomaten gebruiken, ook daar is hij lichtelijk aan verslaafd.

 

Als je zijn lievelingsgroente met zijn lievelingsspecerij mengt, krijg je een heerlijke tomatenprut a.k.a. gezonde tapenade. En zó lekker! Probeer deze vegan, raw tomatentapenade echt eens. Normaal gebruik je tomaatjes uit de oven (dus niet rauw), maar zo kan het ook heel goed. Enne, mooi meegenomen; simpeler kan bijna niet. Ik ben fan (en Bart ook!).

  • 2 Personen
  • 10 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 26-05-2014

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!