×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Tobleronetaart

Deze taart is hét medicijn voor gebroken harten, ingezakte feestjes en stressvolle weken.  Ooit eens lang geleden kreeg ik deze taart van een super lieve Duitse jongen die toevallig op mijn verjaardag voor uitwisseling naar Nederland kwam. Lucky me! Na één hap was ik verkocht en heb ik ‘m wel honderd keer nagemaakt voor vrienden, vriendinnen, familie en collega’s. En vandaag deel ik hem met jullie!

 

Ok, toegegeven: voor je portemonnee is deze taart iets minder leuk (3 grote repen Toblerone is niet goedkoop), maar het enige wat moeilijk is aan dit recept is het wachten tot je de taart op mag eten! Kijk zelf maar 😉

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Let wel op als je de taart uit de springvorm haalt; als de taart niet goed is losgesneden kan 'ie scheuren en dat is natuurlijk zonde.”

Tip van Nina

“Voor een verjaardag is het leuk om de bovenkant te versieren met pure en witte Toblerone. Bij de grotere supermarkten kan je vaak wel een mix-zak met mini-Toblerone kopen. Breek de driehoekjes van elkaar af en zet ze in een mooi figuur in de topping voordat je de taart in de koelkast zet.”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 28-09-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member