Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Tarte tatin van peer

Als we bij Chickslovefood op zoek zijn naar inspiratie, pakken we soms onze fruitkalender erbij. Ja echt, dat is zo handig! Zo kwam ik op het idee voor een perentaart, want peren horen in maart. Een tarte tatin om precies te zijn, oftewel een taart op z’n kop.

 

En om hem iets specialer te maken, is deze variant met kleine stukjes chocolade en pecannoten. Heer-lijk! Deze tarte tatin van peer is lekker als toetje, met een bolletje ijs en een goeie toef slagroom bijvoorbeeld. Dat mag, op Sinner Sunday ;-).

  • 1 Taart
  • 40 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Je houdt als het goed is wat bladerdeeg over. Niet weggooien, da's zonde. Maak er bijvoorbeeld kaastwisters van, of lekkere pizzatwisters.”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 20-03-2016

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!