×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Sweet Potato Pie

Je hebt vast al gemerkt dat we best wel fan zijn van de zoete aardappel. We hebben al behoorlijk wat fijne recepten op de site als stamppot en gepofte zoete aardappel, hmm. In Amerika gaan ze een stapje verder met de zoete aardappel. Ze maken ook zoete baksels als muffins, pannenkoeken én taart ervan! Dat was iets om uit te proberen vond ik, dus vandaag deel ik een Amerikaans receptje voor zoete aardappel-taart met jullie.

 

Het is het raarste recept wat ik ooit heb gemaakt. Echt. Ik heb het zelfs omgedoopt tot the curious case of the sweet potato pie. Ik dacht tijdens het maken namelijk niet dat t echt lekker zou worden, maar dat is het dus wel!Ik heb dat niet alleen zelf getest, ook m’n ouders én huisgenoten vonden het lekker. En toen een vriendin die een zeer kritische eter is ook van de taart aan het smullen was, wist ik zeker dat ik dit recept jullie niet kon onthouden.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 23-11-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member