×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Salted karamel bites

Hallo foodlovers! Vandaag mijn allereerste posting online. Yes! Ik ben Amy, 20 jaar en de nieuwste stagiaire bij Chickslovefood.com. Ik heb heel veel zin in mijn stage, want mijn favoriete hobby past hier perfect bij. Ik ben dol op nieuwe koffietentjes opzoeken en dan urenlang kletsen. Daarnaast ben ik (uiteraard!) gek op koken en ook op hardlopen, fotograferen en carrotcake. Ik studeer in Utrecht communicatiewetenschappen en vind het superleuk dat ik nu ook aan de slag kan bij CLF!

 

Voor mijn eerste Sinner Sunday heb ik gekozen om iets met salted karamel te maken. Iets wat ik mega lekker vind. Met daarop popcorn. Ook iets waar ik verliefd op ben (wel de zoute, hoor). Een beetje pure chocolade erover en je hebt in nog geen half uur een heel simpel, super lekkere sinner gemaakt waar je iedereen blij mee maakt. Nou ja ik hier in huis dan ;-).

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 01-03-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member