×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Sinter Sunday: Rocky road brownies met kruidnoten en taaitaai

Gezien Sinterklaasavond voor de deur staat, dopen we deze dag om tot Sinter Sunday! Want omdat ook ik heel erg van Sinterklaas houd, lag het voor de hand dat dit een Sinterklaas-sinner zou worden. Een echte Sinterklaasavond is tenslotte niet compleet zonder wat lekkers op tafel! Natuurlijk kun je heerlijke gezonde sinterklaashapjes maken, zoals Elise je hier laat zien. Maar je kunt ook gewoon lekker sinneren. En wel met de Sinterklaasvariant van rocky road brownies.

 

Meestal wordt een rocky road brownie gemaakt met stukjes chocolade, noten en marshmallows, maar nu heb ik gekozen voor kruidnoten en taaitaai.  Ik kan je vertellen, dat is heel erg lekker! De rocky road betekent de ‘rocky’  bovenkant op de brownie, de topping dus. Oh en dit recept is geschikt voor flink wat porties, dus je kunt heel veel mensen blij maken met deze zelfgemaakte brownies.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 30-11-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member