Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Puddingbroodjes

Wie kent ze niet, van die old school puddingbroodjes van de bakker. Witte puntjes gevuld met banketbakkersroom en bestrooid met poedersuiker. Heerlijk!

 

Vroeger kocht ik ze wel eens, maar ik was een beetje vergeten dat ze bestonden. Tot ik ze laatst ineens bij de bakker in de vitrine zag liggen. Die ga ik zelf maken, bedacht ik me. En da’s behoorlijk easy, want ik ben helemaal geen bakker (meer een koker), en ze zijn toch prrrima gelukt.

Het klopt dat ze misschien wat minder knalgeel zijn dat je gewend bent. Er gaat geen kleurstof in deze versie. En verder heb ik met vanille uit een vanillestokje gewerkt, vandaar de mini zwarte puntjes. Nou, aan de slag, over een uur zit je big time te smullen dankzij dit recept voor puddingbroodjes!

  • 4
  • 40 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 03-04-2016

Chickslovefood Skinny Six scheurkalender 2022

Dit wil je: een bomvolle kalender (365 recepten) om het hele jaar door simpel, verantwoord én behoorlijk gezond te eten. De recepten bevatten maximaal 6 ingrediënten en bij elk recept staan de voedingswaarden vermeld!

KOOP 'M HIER!