×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Nutella Pizza

O.M.G. Dat ongeveer dacht ik toen ik deze pizza proefde. En dan was er ook nog eens een probleem. Ik was namelijk ALLEEN thuis toen ik deze pizza had gemaakt en dus een eerste hap nam. Dus just me, myself and I met een hele Nutella Pizza. Wat zou jij dan doen? In mijn geval was het: hallooooo, maag bomvol de allerlekkerste chocoladepasta op een krokant bodempie. ‘M bijna helemaal alleen opeten dus (bijna hè).

 

Ik kon er dus nauwelijks iets van laten liggen. Omdat -ie gewoon zo lekker is. En NEE, Nutella heeft ons niet betaald of wat dan ook voor dit artikel. Dit is gewoon echt de lekkerste chocopasta om deze Sinner mee te maken. En denk je dat eigen pizzadeeg kneden en zo moeilijk is? Neeeee, joh. Als ik het kan, kun jij het ook, ik ben namelijk helemaal niet zo’n bakker. Probeer het maar gewoon, je zult versteld staan hoe easy en SUPER lekker dit is! Had ik al gezegd dat Nutella Pizza lekker was?

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 16-11-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member