×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Havermuffins met frambozen en vanille

Ik vond het wel weer eens tijd voor good old, simpele muffins op de Sinner Sunday. Normaal zijn baksels met haver vaak healthy, maar ditmaal vul ik de haver lekker aan met suiker en bloem :). Ik zag dit recept in een boek van Donna Hay (Fresh en Light), en besloot het zo’n beetje na te maken omdat ik zag dat ze de muffins bakt met karnemelk, en dat doe ik nooit.

 

Daar was ik wel nieuwsgierig naar, dus ik ben aan de slag gegaan met haar recept. Maar dan wél met verse vanille, want mmmm I like die vanilleboost. Probeer ze maar, deze muffins zijn simpel en heerlijk!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Gooi het uitgeschraapte vanillestokje niet weg, maar stop 'm in een afsluitbare pot met suiker. Af en toe even doorschudden, en na twee weken heb je heerlijke home made vanillesuiker! Je laat het stokje gewoon zitten totdat de suiker op is.”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 31-05-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member