×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Gemberkoekjes

Hallo, herfst. Nee, we kunnen niet meer om het natte, grauwe seizoen heen. Maar de herfst heeft ook zeker zo z’n voordelen! Lekker op de bank onder een dekentje, filmpjes kijken. Of de keuken in met paddenstoelen en pompoen. En dan je gerechtjes lekker opeten terwijl je overal kaarsjes aan hebt. Mmm, ik houd wel van de herfst, hoor! Wat er ook helemaal bijhoort: een kop dampende thee met koekjes. Denk bijvoorbeeld aan kaneelthee met wat honing, terwijl je er een crunchy gemberkoekje bij eet.

Crunchy gemberkoekjes!Mmmm, ik vind gember helemaal bij het najaar passen. Een warme smaak, met lekker veel pit. Als je van gember houdt, zullen deze koekjes je zeker bevallen. En wist je dat gember ook hartstikke goed is voor een pijnlijk verkouden keeltje! Bye, bye, vervelend najaarskwaaltje. Okay, tijd voor dit heerlijke Sinner Sunday recept.

 

Da’s nog eens een lekker, licht pittig koekje bij de koffie (of chocomel met slagroom, het is immers Sinner Sunday ;)).

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 23-09-2012

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member