×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Supersnel

Gebakken winterfruit

Daar is -ie dan, het allereerste recept van 2012! En omdat januari bij Chickslovefood ‘skinny month’ is, zijn ook onze Sinner Sundays lekker gezond.

Zie hier, een bordje vol lekkere zoetigheid. En veel beter voor de lijn dan een ijscoupe of roompuddinkje.

Vandaag trappen we af met een toetje waar je met een gerust hart een portie van kan nemen. Lekker, zoet, maar behoorlijk healthy. Ideaal voor je zondagse snoepmoment als je meedoet aan de gratis CLF Healthy Challenge 2012 (pssst, aanmelden kan alleen vandaag nog! Mail naar [email protected]), maar ook voor iedere andere foodaholic die iets zoets wil maar wel even op de lijn let. Het is een (iets aangepast) recept van minstens tien jaar geleden van de Albert Heijn, maar anno 2012 is het nog steeds delicious. Daar gaan we!

En heb je echt een hele goede, healthy week gehad? Dan mag er best een minitoefje slagroom bij :).

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Beslis je 's ochtends al dat je dit toetje gaat eten, en doe je mee aan de Healthy Challenge 2012? Vervang dan 1 fruit tussendoortje door een groentesnack, bijvoorbeeld worteltjes, radijsjes, paprika of komkommer.”

Tip van Nina

“Noten zijn goed en erg voedzaam. Als healthy tussendoortje kun je af en toe enkele ongezouten noten nemen. Liever niet meer dan vijf! Met het portie noten in dit toetje heb je je dagelijkse hoeveelheid weer ruimschoots binnen.”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 01-01-2012

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member