×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Fruitige tartelettes met crème d’amande van Rachel Khoo

Ja, da’s een hele mond vol hè, de kop boven dit artikel? Sinner Sunday, want op zondag zondigen we lekker met zoet. Fruitige tartelettes, omdat we totally self made mini taartjes gaan beleggen met fruit. Crème d’amande omdat er onder dat fruit een heerlijke -eveneens self made– amandelcrème zit. Van Rachel Khoo, omdat Rachel deze taartjes met mij en een stel andere culi-journalisten heeft gemaakt.

Tartelettes. Mmmm. Die met appel en rood fruit gaan we in de post maken.Okay, even wat extra uitleg. Rachel Khoo is een geweldig leuke vrouw uit Groot-Brittannië, die dól is op Parijs, daar is gaan wonen en een opleiding patisserie aan de beroemde kookschool Le Cordon Bleu heeft gevolgd.


Ze heeft de Franse keuken helemaal onder de knie, met een eigen twist. Inmiddels heeft Rachel het geweldige kookboek Chez Rachel op haar naam staan én kookt ze de sterren van de hemel in haar eigen Parijse minikeukentje in de BBC-serie My Little Paris Kitchen. Een vrouw om van te houden!

Terug naar de tartelettes. Omdat ik met Elise dit kookblog run, en ook de eten & drinken pagina’s voor Cosmopolitan en Fab Magazine (24 april eerste editie in de winkel) maak, mocht ik een bakworkshop bijwonen van Rachel Khoo, die ter promotie van haar geweldig leuke boek in Nederland was. Ik heb hartige taartjes en zoete taartjes gemaakt. In deze post richt ik me uiteraard op de zoete lekkernijen.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Hoe zwaarder je deegroller, hoe makkelijker het rollen gaat.”

Tip van Nina

“Wat over is kun je goed afgesloten nog enkele dagen in de koelkast bewaren.”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-04-2012

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member