×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

De ultieme chococakejes

Toegegeven; ik ben niet zo’n bakker. Laat mij maar lekker in de potten en pannen roeren. Des te blijer ben ik dat we hebben besloten dat ik eens per maand de Sinner ga doen :). Want nu kan ik oefenen met zoet! We gaan op tourbeurt de Sinner doen: Elise, Laura, Emma (onze stagiaires) en ik. En de afgelopen jaren heb ik er af en toe wel eentje gedaan hoor, maar nu ga ik dus standaard eens per maand aan de slag met zoet.

 

Ohja, we wilden beginnen met om de week een hartige Sinner (Salty Sinner) maar hebben veel reacties gehad dat mensen toch graag eens per week écht zoet willen, dus laten we onze hartige slechte dingen toch maar op de zaterdag of vrijdag (ook al een beetje weekend ;)). Mijn baksel van vandaag is smeuïg, chocoladerig en simpelweg overheerlijk, al zeg ik het zelf. OMG, wat lekker. Bart had het Donna Hay tijdschrift uit Australië meegenomen en daar stonden deze in, nou ja, zo’n beetje dan. Donna maakt deze cakejes met koffie, maar omdat Bart koffiesmaak in zijn gebak niet lekker vindt, heb ik een variant zonder koffie gemaakt. Bart mocht immers kiezen; ik bakte ze voor zijn verjaardag. Hurray for my man, hij heeft the big 3 0 bereikt!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 21-09-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member