×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Clafoutis met peer

Tussen honderdmiljoen taken op mijn to do lijst door wilde ik een snelle Sinner maken. En mijn to do lists zijn lang, dingen als ‘wasje zwart 30 graden’ staan er ook op tot hilariteit van Elise. Maar nog net niet ‘douchen en haar wassen’ zoals een vriendin (die ik anoniem houd) doet :D. Een snelle Sinner dus, maar wel een súperlekkere! Heerlijk smeuïg en zoet.

 

Vaak wordt een clafoutis gemaakt met zomerfruit, vooral met kersen, maar waarom eigenlijk niet met peren? Die had ik namelijk nog liggen. En ook alle andere ingrediënten had ik al in huis. Zo fijn! En met een peer is -ie echt heerlijk. I love peer. De clafoutis is eigenlijk een hele zachte cake, je snijdt ‘m niet echt, maar schept ‘m uit z’n vorm als -ie klaar is. Nog geen tien minuten werk, de rest gebeurt in de oven. Owwww, liefde voor snelle sinners! Nou, aan de slag jij.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-02-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member