Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Citroen-maanzaad muffins

Uiteten gaan of ergens koffiedrinken vind ik heel leuk omdat; 1. het gewoon heel gezellig is, en 2. ik dan lekker op de kaart kan spieken voor inspiratie. Ik speur dan de menukaart af op lekkere combi’s en originele receptjes. M’n telefoon staat vol met dingen die ik écht nog een keer wil maken. Citroen-maanzaad muffins bijvoorbeeld, staan al eeuwen op m’n lijstje.

Reden dat ik ze nog niet eerder maakte? Ik heb eigenlijk echt geen idee… En achteraf zó zonde, want nu ik ze eindelijk heb gemaakt, ben ik verkocht! Man oh man, I love de fris-zoete smaak. De muffins hebben een heerlijk knapperig bovenkantje en de binnenkant is zó super zacht en fluffyEcht precies goed! En; very easy. Hup, aan de slag!  :-).

  • 12 Muffins
  • 45 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 12-07-2015

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!