Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Chocolade fudge met noten

Vorige week kreeg Chickslovefood.com een verzoekje voor een Sinner Sunday recept met, jawel, hoe kan het ook anders: chocolade! Met een beetje inspiratie uit de Amerikaanse keuken kwam ik op het idee van een eigen candy bar van chocolate fudge met twee soorten chocola en drie soorten nootjes. Lekkerrrr!

Chocolate fudge met noten en witte chocoladetopping. Dit wil je toch NU eten?

Lieve foodlovers, dit recept is echt instant happiness als je het op tafel zet!

Een super zondige chocolate sweet om je vingers bij af te likken. Enjoy your Nutty Chocolat American Sunday!

  • 24 porties
  • 30 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Je maakt zo'n lekkere fudge al met super weinig ingrediënten. De topping is optioneel maar wel gruwelijk lekker! De chocolade, het zout en de boter boven een pannetje met kokend water smelten. Als de chocolade gesmolten is kunnen de nootjes en de gecondenseerde melk erbij! Je weet nu al dat dit mega lekker wordt! Doe de fudge in een met bakpapier of aluminiumfolie beklede schaal. Strooi er wat lekkere nootjes over heen en giet daaroverheen de gesmolten witte chocolade. Na het koelen haal je hem zo uit de vriezer en kun je de fudge in blokjes serveren. Instant happiness als je dit op tafel zet!”

“Als je de overgebleven fudge in blokjes in de vriezer bewaart heb je er zeker nog 2 tot 3 weken plezier van!”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 21-04-2013
Bekijk onze shop!