×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Peer-kaneelkoekjes

Yes, ik mag weer een Sinner maken! Vind het erg leuk dat ik dat voortaan eens per maand doe. Ik had het plan om een zeer smakelijke maar redelijk tijdrovende witte chocolade-bosvruchten cheesecake te maken (sorry, maak ik je nu blij met een dooie mus?), maar die heb ik wegens tijdgebrek even uitgesteld. Als je dit leest zit ik namelijk in Sevillaaa! Lekker vier dagen chillen met de boyfriend. Desalniettemin (mooi woord) wilde ik natuurlijk wel een superlekkere Sinner voor jullie klaar hebben staan, dat zijn deze chewy koekjes met peer en kaneel geworden.

 

En lékker dat ze zijn, man o man! Appel-kaneel is natuurlijk een erg bekende combi. Ben er gek op. Maar ik vind peer ook echt zo lekker herfstig, dus besloot die eens te combineren met kaneel. Het recept is supersimpel, eigenlijk zijn het gewoon basis-koekjes maar dan dus opgepimpt met twee heerlijke herfstsmaken. Nou, maak maar gewoon!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 19-10-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member