×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Bietjestaart met witte chocolade

Houd jij van de aardse, licht zoete smaak van rode bieten? Dan zul je deze taart heerlijk vinden! Verrassend, maar echt lekker: rode bietjes gecombineerd met witte chocolade. Niet voor die hard zoetekouwen, maar voor mensen die van licht zoet houden. Nieuwsgierig? Hier het recept (hoogstpersoonlijk uit een oude editie van een Coop-blad geknipt door vriendin Anne, een tikkie aanpepast door mij ;)).

De mooie, donkere kleur komt door de bietjes. 

  • 10 Personen
  • 1 uur, 30 minuten

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Op zondag gaan we altijd sinneren, dus letten we niet zo op de gezondheid of voedingswaarde van de ingrediënten. Natuurlijk is veel suiker niet goed voor je, en ook een pakje boter niet. Maar ook voor de sinner koop ik alles wat kan biologisch, om de schade te beperken ;). Dus mijn bietjes zijn zonder bestrijdingsmiddelen. En ik heb gewoon geen zin in melk met medicijnresten, antibiotica en pus van koeienuiers. De smaak is hetzelfde, maar biologisch is gewoon beter voor je lichaam.”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 26-02-2012

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member