×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Banaan-chocoladetaart

Zo, vandaag op Chickslovefood.com weer eens een echte taart, voor de gevorderde Sinneraar. Ik ben dol op zoetigheid en eet dan ook het liefst de hele dag door taart en koekjes. Om toch een beetje op de lijn te letten, sleep ik mezelf soms naar de sportschool, haha! Maar om zelfs die healthy activiteit ongezond te maken, nam ik deze taart mee naar de gym om daar nog aan m’n vrienden uit te delen, haha!

Zelfs in de sportschool valt deze chocoladetaart met banaan in de smaak

En ik kan je met zekerheid zeggen, zelfs onder de health freaks was mijn taart niet veilig ;). En de mannen konden daarna vol energie weer sporten! Nog nooit heb ik zoveel mensen zien genieten van een stuk taart, jep, Deze chocolade-banaantaart is echt goddelijk. Omdat ik het leuk vind om mensen blij te maken, deel ik hierbij het recept ook met jullie. Hopen dat jullie net zo gelukkig worden van deze taart als mijn sportschoolvrienden en ik. Hier komt -ie!

  • 10 Personen
  • 1 uur, 10 minuten

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 16-06-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member