×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Appelroosjes

De meeste tijd eet ik zo gezond en puur mogelijk. Dit doe ik voor mijn gezondheid omdat ik een hoop dingen niet goed kan verdragen. Maar ondanks mijn healthy lifestyle, ben ik nog steeds een sucker voor alles wat zoet is. Dus een van mijn grootste uitdagingen is om zoveel mogelijk van al dat lekkers af te blijven. En dat lukt echt niet altijd. 😉 Daarom gun ik mezelf af en toe iets lekkers. En ondanks dat ik er niet goed tegen kan, kan ik daar nog steeds heel erg van genieten. Dus toen ik hoorde dat ik 1 keer in de maand een Sinner mocht gaan maken, werd de zoetekauw in mij stiekem wel een beetje blij! Nu heb ik tenslotte nog een reden om op zondag lekker te genieten van een zoete lekkernij. En dan het liefst onder een dekentje, onder het genot van Heel Holland Bakt.

 

Deze appelroosjes van bladerdeeg zijn voor mij een echte verwennerij. Ze zijn lekker zoet en zien er ook nog eens super schattig uit. Dat wordt smullen!

Enjoy your Sinner Sunday!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 05-10-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member