×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Herfstige amandelcupcakes met kaneelcrème

Let us introduce you: Sinner Sunderella Chantal! Vanaf deze week is Chantal onze Chickslovefood stagiaire. En daar zijn wij blij mee! Chantal heeft, net als wij, een enorme passie voor bakken. Zo’n drie keer in de week overlaadt ze haar vriendinnen met nieuwe bakcreaties die geproefd moeten worden. Vandaar dat zij voornamelijk de Sinner Sundays op zich zal nemen. Vandaag stelt zij zich aan jullie foodlovers voor en presenteert ze haar eerste Sinner.

Sinner Sunderella Chantal aan het werk!”Hallo foodlovers! Ik ben Chantal Bolleman, 20 jaar en studeer journalistiek in Utrecht.

 

Mijn allergrootste passie is koken en het maken van taarten en cakes. Het geeft energie als mensen zeggen dat ze jouw eten lekker vinden. Ik heb onwijs veel zin om te beginnen bij CLF want dan kan ik mijn passie ook met jullie delen. Zo kan ik mezelf ontwikkelen en nog meer te weten komen over eten. Het is een uitdaging om elke week weer een super lekker en goed recept te maken. Maar, ik heb er zin in!”

Een herfst-proof cupcake!

Goed, dan nu mijn eerste Sinner. Het is duidelijk aan het weer te zien: het is herfst! En op herfstige, regenachtige dagen is er niks lekkerder dan de geur van amandel en kaneel in je huiskamer. Dit recept zorgt ervoor dat je alweer echt in de feestsferen komt. Amandelen hebben een lekkere zoete smaak en kan je in veel gerechten gebruiken. Het is ook een van de bestanddelen waar Amaretto van gemaakt wordt, die kan je als je er een liefhebber van bent, ook in je cakeje verwerken. Het recept gaat als volgt:

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 14-10-2012

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member