×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Salade met Tasty Grill

Gesponsord – En en en, heb je die lekkere Tasty Grill van Old Amsterdam nou al geprobeerd? Je kon eerder deze heerlijke romige wraps, of deze pitabroodjes met onze favo kaasburger uittesten. Vandaag voegen we een recept toe aan ons avondmaal-repertoire: een salade met Tasty Grill. En yes, nog steeds met maar vijf ingrediënten! Op een bedje van sla leggen we verse tomaat, een Tasty Grill natuurlijk (de sweet chili variant, maar kan ook prima met de Original!) én home made croutons. Nog een drizzle chili-olie en klaar is je simpele salade.

Wat deze salade met Tasty Grill zo lekker maakt? Die veelzijdige kaasburger, die iedere salade -wat zeggen we: ieder avondmaal!- echt een upgrade geeft. Tasty Grill heeft een authentieke Old Amsterdam smaak, ditmaal mét een beetje pit door de toevoeging van sweet chili. En ze zijn zo simpel klaar te maken! Daar gaan we!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 11-07-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member