Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Soepen

Salade meloen en ham

Laatst kregen wij vrienden op bezoek om te eten. Het was een extreem drukke dag en ik had niet veel tijd om het eten voor te bereiden. Het werd dus een basic dinertje, waarbij ik als voorgerecht meloen en ham in gedachten had. Zo’n ontzettend klassieke combi, maar ik ben er dol op! Uiteraard voegde ik er zelf wat dingetjes bij. En wat bleek: meloen met ham 2.0 was born! Hierbij een ‘salade meloen en ham‘, maar dan net even anders dus.

 

Want wow, wat was dit lekker. Een beetje balsamico azijn, wat avocado en geroosterde amandelschaafsel do the trick. Een heerlijk snelle, zomerse salade met een klassieke twist. Komt -ie!

  • 2 Personen
  • 5 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 20-06-2016

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!