×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Rocky road paastaart

Gesponsord – Zin om eens uit te pakken deze Pasen in de categorie zoet en dus de ultieme paastaart te serveren? Hallo, kijk deze foto’s eens?! 20 minuten van je tijd en de koelkast doet de rest om deze fabulous rocky road paastaart op tafel te krijgen.

Het geheim; lekker veel Lonka Caramel fudge. Je kent ze wel, die verslavende blokjes chewy caramel in een oranje zak. Ze hebben zo’n lekkere zachte en romige smaak! Heerlijk voor een avondje op de bank natuurlijk, maar wij doen ze dóór de taart en smelten er ook nog een aantal voor die ultieme caramel drizzle on top. En om deze taart lekker in paassferen te houden, gaat er ook nog een flinke dosis paaseitjes door en op deze no bake rocky road paastaart. GENIETEN!

TIP! Lonka heeft nog meer heerlijke producten, zoals nougat, sinassnippers en fudge in verschillende smaken. Lekker bij de koffie of thee, maar óók heel geschikt om een variant van deze rocky road paastaart mee te maken!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 02-04-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member