×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Tussendoortjes

No bake sunbutter balls met kokos

Hallooo, gezond experiment dat bijzonder goed heeft uitgepakt! Toegegeven, deze ballen van zonnebloempitten zijn niet moeders mooiste, maar wèl een bijzonder fijne vondst in mijn eeuwige zoektocht naar gezonde tussendoortjes.

Ik wilde graag een lekker en zoet maar gezond snackje maken, en dan het liefst zonder dadels. Want hoe handig ze ook zijn als je iets wil laten plakken om er een fijn receptje van te maken, ik zit even in een dadel-moe-fase. Maar wat bijkt: als je zonnebloempitten lang genoeg maalt (en dan heb ik het echt over bijna 10 minuten) heb je een plakkerige substantie waar je prrrrima healthy,raw balls van kunt draaien!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Ik heb ingrediënten toegevoegd die ik lekker vind, maar je kunt natuurlijk eindeloos variëren. Stukjes noot, chocolate chips, pompoenpitjes, stukjes vijg... whatever you like! Je kunt deze ballen van zonnebloempitten het beste bewaren in de koelkast, ze blijven een dag goed ongeveer. Ok, dat was 'm, geniet van je gezonde tussendoortje: no bake sunbutter balls met kokos!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 05-08-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member