×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Rolo-Nuts taart (& WIN!)

Gesponsord – Herinner jij je deze KitKat-taart nog? Een pareltje om te zien en daarnaast uiteraard voor iedere chocoladelover een droom om op te eten. Wij zijn door Nestlé uitgedaagd om een remake te maken van die taart met Nestlé chocolade. Nou vooruit dan maar. Haha, we love our jobs. Wat zeg nou zelf: in deze mooie Rolo-Nuts taart wil je toch NU je tanden in zetten?! En niet geheel onbelangrijk: deze taart is NIET moeilijk om te maken!

En hoe leuk: Nestlé daagt jou óók uit! Wil jij een pakket vól chocoladerepen winnen én kun jij deze ultieme candy-taart overtreffen?

Aan 50 Chickslovefood-volgers gaat Nestlé een mystery box opsturen met allemaal chocolade. Hiermee word je uitgedaagd om dé opvolger van de KitKat-taart te maken. Het winnende recept komt als Sinner Sunday in januari op ons blog! Doe jij mee? Geef je dan snel hier op en maak kans om bij de 50 geselecteerden te zitten. Oké en dan nu het recept van ONZE taart :-).

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 18-12-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member