×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Plaattaart met kip in cajunkruiden

Gesponsord – Oeh plaattaartjes… we kunnen er geen genoeg van krijgen! Waarom niet? Omdat je er alles op kunt doen wat je lekker vindt en ze áltijd als ultiem comfort food smaken, terwijl ze ook best wel gezond kunnen zijn! Neem nou deze plaattaart met kip in cajunkruiden. Je hebt er maar 6 ingrediënten voor nodig, maar ondertussen is -ie wel bomvol smaak, en dat op een romige bodem, zonder dat -ie druipt van het vet.

We maken ‘m met filodeeg en heerlijk gekruid kipgehakt. Dat kruiden doen we met de World spice blend cajun van Verstegen. De World spice blends zijn een specerijenlijn die barst van de smaak, zónder dat er extra zout is toegevoegd. En natúúrlijk kun je met deze cajunmix klassieke cajun kip maken, maar je kunt er nog veel meer kanten mee op. Zet deze smaakmaker in bij het roosteren van aardappeltjes, het bakken van garnalen of…. verwerk ‘m in een plaattaart met kip :)!

Meer inspiratie voor gezonde plaattaarten? Kijk hier maar even.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Liever vega? Gebruik vega 'rauw' gehakt.”

Tip van Nina

“Ietsje minder gezond ook oké? Strooi er dan nog een handje cheddar over voor je 'm de oven inschuift!”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-05-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member