×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

Naanbrood met burrata

Wie ons langer volgt, heeft al heel wat recepten met naanbrood voorbij zien komen. En yes, we weten het, het is eigenlijk ‘naan’, want naanbrood betekent broodbrood hebben we inmiddels geleerd. Maar ach, zo kennen de meeste mensen het, dus we houden het nog even bij naanbrood. Vandaag maken we weer een lekkere variant, namelijk naanbrood met burrata, kastanjechampignons en pistachepesto.

Pistachepesto maak je heel makkelijk zelf met rucola, knoflook en Parmezaanse kaas en (tromgeroffel) pistachenoten. Je kunt deze naanbroden serveren als diner maar ze zijn ook heerlijk als borrelhap. En naast dat ze supersnel klaar zijn, is dit recept ook nog eens ongelofelijk lekker. Laten we beginnen!

Deze Japanse zalmballetjes met naanbrood zijn overigens ook een aanrader!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Zodra je de naanbroden hebt belegd, is het 't lekkerst om ze meteen op te eten. De pesto kun je in een afgesloten verpakking zo'n 2 dagen in de koelkast bewaren.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 04-10-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member