×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Mini cake bites

Gesponsord – Ja hoor, we hebben hier een perrrrfect dessertje om een feestelijk diner mee af te sluiten: mini taartjes met een Bastogne bodem, een boter-vanillecrème en een ongelooflijk lekkere drizzle van karamel en Amarula. Deze mini cake bites zijn perfect om te serveren als dessert als iedereen eigenlijk al vol zit maar tóch nog wel een zoetje wil. Want zo’n hele schaal tiramisu is te gek, maar na een enorm kerstmenu met al 5 gangen achter de kiezen, is zo’n kleiner toetje ook wel héél fijn. Ook een leuk idee: serveer deze veel te lekkere mini taartjes als onderdeel van een grotere dessertplank zodat je van alles wat kunt serveren, of zelfs als hapje bij de koffie… Hap, slik, weg!

We brengen deze schatjes op smaak met de lekkere cream likeur Amarula, die we scoren bij Gall & Gall. Deze likeur is romig, licht zoet en niet zo zwaar of bitter… zalig! En dat dan in combinatie met die karamel, oeh la la! Een ideale smaakmaker in deze mini cake bites, dus.

Laat je niet afschrikken door het maken van een botercrème trouwens, dat is écht heel simpel. Als wij het kunnen, kun jij het ook. Volg gewoon de stappen en je zult versteld staan :). Nou hop, aan de slag. Enjoy!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 17-12-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member