Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Video

Loempia’s uit de oven

Loempia’s uit de oven zijn ideaal om op een gezonde manier gehoor te geven aan ongezonde cravings. Er komt geen frituur aan te pas, maar deze loempia’s zijn wel superknapperig. We maken ze met filodeeg en een vulling van ei, wokgroenten en mihoen. Zoals je van ons weet, houden we het graag simpel. Daarom bevat dit recept maar 6 ingrediënten en sta je maximaal een halfuurtje in de keuken. Om het helemaal makkelijk te maken, laten we je in de video zien hoe je loempia’s uit de oven maakt.

Zie je liever af van loempia’s rollen? Neem dan eens een kijkje bij de loempia bowl, boordevol groenten en binnen 20 minuten op tafel.

  • 4 stuks
  • 30 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Serveer met sojasaus!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 12-08-2020

Chickslovefood Skinny Six scheurkalender 2022

Dit wil je: een bomvolle kalender (365 recepten) om het hele jaar door simpel, verantwoord én behoorlijk gezond te eten. De recepten bevatten maximaal 6 ingrediënten en bij elk recept staan de voedingswaarden vermeld!

KOOP 'M HIER!