×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Vega

Lasagne van mediterraanse groenten en aardappelpuree

Oh boy, wat ben ik gek op lasagne. En dan het liefst met kaas, véél kaas. En met minstens drie laagjes lasagnebladen. Maar het is skinny month en ook ik wil een paar kilo kwijt. Dus het was een uitdaging om een echte healthy variant van een van mijn lievelingskostjes te maken. Maar guess what… Gelukt!

Een lekker stukje ‘lasagne’ skinny styleDeze ‘lasagne’ is ongelooflijk puur, bestaat uit heel veel groenten, wat home made aardappelpuree en zero kaas of room. Skinny! maar toch is dit gerecht smeuïg en mis je de kaas niet: tomaat en zachte aardappelpuree zorgen voor smeuïgheid, wat beschuitkruimels voor een krokant korstje.

  • 2 grote of 3 kleine eters
  • 50 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Van de halve groenten die nu nog in de koelkast liggen maak je morgen een simpel pastaatje met wat volkoren penne en een tomatensaus, of je hakt alles in kleine stukjes en giet er twee eieren overheen in de koekenpan voor een goed gevulde omelet.”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 04-01-2012

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member