×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Supersnel

Kom vol easy gnocchi

bMijn lieve vriendinnetje Mieke noemt zichzelf geen keukenprinses en vroeg me gisteren om wat supersimpele, supersnelle iedereen-kan-dit-gerechten online te knallen. Mieke-proof, noemt ze dat. Nou, ik heb al eens een supersimpel pastaatje online gezet, hierbij nog zo’n gigamakkelijke jongen!

De vergeten koolhydraat: gnocchi! Men ziet hierboven een kom vol gnocchi (spreek je uit als njokkie, al vinden Elise en ik onszelf heel grappig door het constant gnootsjies te noemen, HAHA! Eh, nou ja, had je bij moeten zijn). Ik vind gnocchi ‘de vergeten koolhydraat’.

Je hoort toch altijd over ‘de vergeten groente’ als ze het over pastinaak en zo hebben? Nou, gnocchi is ook te onbekend wat mijn betreft. Je kunt deze aardappelbolletjes zelf maken, maar omdat ik hierboven beloofd heb een supersnel Mieke-proof gerecht te plaatsen, doen we ‘t met kant-en-klare gnocchi’s. Een vegavariant, omdat ik weet dat Mieke net als ik weinig vlees eet.

Dit zit er deze keer in de gnocchi-pot. Maar houd je van olijven? Courgette? Aubergine? Het kan allemaal!

Wedden dat je maar twintig minuten bezig bent geweest? En het is zo lekker! Ik eet bijna iedere week wel een keer gnocchi, in verschillende varianten. Ik ken ook een lekkere gnocchi-overschotel, die komt ook nog een keer online.

Okay, komt ie.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 31-08-2011

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member