×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Roti – ZELF MAKEN

We maakten al eens een Hollandse variant, maar vandaag gaan we voor een homemade roti met curry madras kruiden. Je kent het wel, zo’n heerlijke Surinaamse pannenkoek die je gebruikt om de kruidige vulling van kip, tomaat en sperziebonen op te lepelen. Heerlijk! Eitje erbij en je bent helemaal klaar. Maar ben je in een luie bui, dan kun je natuurlijk ook alles in de pannenkoek vouwen en hem zo opeten. It’s up to you!

Natuurlijk maakt de toko de állerbeste roti, maar mocht je nu toch zin hebben om zelf aan de slag te gaan, dan is dit een top recept! We maken alles zelf, dus de vulling én de roti vellen. Het is namelijk helemaal niet moeilijk en vele malen lekkerder dan een kant-en-klaar exemplaar. Nodig je vrienden dus maar vast uit, want met dit makkelijke roti recept kun jij wel voor de dag komen!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Geniet van je klassieke roti!

Bewaartip: Je kunt de roti in een afgesloten verpakking zo'n 2 dagen in de koelkast bewaren. Bewaar de roti bladen apart en warm ze even op in een droge koekenpan als je ze gaat gebruiken.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 12-01-2018

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member