×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Kinder pain au chocolat met 2 ingrediënten

We stellen je voor aan je nieuwe favo ‘op-een-luie-zondagochtend’ ontbijt! Beeld je maar even in: heerlijke broodjes uit de oven van croissantdeeg, gevuld met reepjes chocola en nog helemaal lekker warm en knapperig.. Kun je het al ruiken? 😜 Enne, dan hebben we het beste nog niet eens verteld. Want mocht je nou toevallig fan zijn van die lekkere reepjes Kinder chocolade, dan is de volgende zin speciaal voor jou. Deze Kinder pain au chocolat met 2 ingrediënten vullen we met maar liefst 24 reepjes Kinder chocolade! Are we still dreaming? Maken dus!

De broodjes voor deze Kinder pain au chocolat met 2 ingrediënten maak je van croissantdeeg. Je hoeft ze alleen maar even uit te rollen, te vullen met chocola en hoppa, ze kunnen de oven al in. Easy does it! Na 10-12 minuutjes staan de warme broodjes voor je neus. Enne, mocht je de smaak te pakken hebben, dan kun je natuurlijk ook uitpakken en deze cookie croissants of croiffles met Nutella er bij maken. Liever geen zoet ontbijt? Dan is deze croissantrol met ei top voor jou.

Vind je ‘t leuk om in ‘t weekend uit te pakken met het ontbijten samen met de kids? Hoe leuk is het om samen zo’n Kinder pain au chocolat met 2 ingrediënten te maken? In ons Kids love cooking – kookboek vind je nog meer van deze tips die superleuk zijn om samen te maken (en te eten) met je little one(s).

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 28-04-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member