×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

KIDS: Pizzapops

Een grotemensen portie is vaak net een tikkeltje teveel voor kinderen. Ik vind het daarom leuk om hetzelfde food nét even wat meer kidsproof te maken. Neem bijvoorbeeld pizza. Vaak een flinke hap die ze niet opkunnen en dat is zonde!  Volgens mij vinden alle kids het namelijk súperlekker. Nina maakte al eerder deze pizzamuffins en vandaag deel ik het recept voor dit jummy pizzahapje!

En oh my, ze zijn echt héél erg lekker. Ik zat heerlijk buiten in de zon en dan deze goddelijke hapjes erbij. Mmm.. Ik heb een nieuwe pizzafavoriet gevonden, denk ik! En ook nog eens best healthy, want: vers deeg en als topping heel veel groentjes en zoutige zalm. Geen kaas inderdaad, en dat mis je dus helemaal niet :-). De bodem kun je zelf maken (klik hier voor een recept) of kant-en-klaar kopen in de supermarkt. Anyway, volgens mij zeggen we het iedere week haha, maar: voor grote kinderen is dit ook een héle grote aanrader. Maken dus!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 10-06-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member