×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

KIDS: Pizzamuffins

Mijn leven zou écht minder leuk zijn zonder pizza. Het is mijn lievelingseten, altijd al geweest. Toen ik een kind was en mocht kiezen op mijn verjaardag wat ik at was het steevast pizza. En nu eet ik het nog vaak. Heel soms thuisbezorgd van New York Pizza (tomatensaus, mozzarella, jalapeno, olijven, paprika…altijd dezelfde), maar meestal maak ik ze zelf. Soms de tikkie unhealthy variant met een gewone deegbodem, soms in mijn skinny vibes met een lekkere haver- of bloemkoolbodem en dan zonder kaas (okay, weinig kaas).

Om de grootste pizzahonger te stillen, is dit een perfect hapje. Niet gelijk een hele pizza die naar binnen gewerkt hoeft te worden, maar een heerlijke muffin met pizzasmaak. Een bescheiden hoeveelheid aan pizza dus, terwijl deze bescheiden hoeveelheid niet eens zo slecht is :). Kinderen vinden dit gegarandeerd lekker, en je kunt het ook nog eens samen met ze maken!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Als jouw kiddo een slechte groente-eter is, kun je er natuurlijk ook stiekem nog wat stukjes courgette of paprika in verwerken.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 25-03-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member