×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

KIDS: Groentechips

Onze KIDS-rubriek stond even on hold tijdens de feestdagen (toevallig vielen Kerst en nieuwjaarsdag beide op woensdag), maar we zijn er weer, jongens! We trappen het jaar af met een geweldige posting van Pien, van depanvanpien.nl. Ze heeft een héél gezonde snack voor haar zoon Faas bedacht.

Pien: “Naast rijstwafels, soepstengels en fruit wil je wel eens een ander gezond tussendoortje voor je baby of kind. Maar wat dan? Denk eens aan gezonde groentechipjes. Maar chips is toch niet gezond? Deze wel, want ze komen uit de oven! Je kan de groente natuurlijk ook frituren, ze zijn dan een stuk knapperiger, maar minder gezond.”

“Je kan niet alleen van groente chips maken, maar ook van fruit. Appel, banaan, aardbeien of perzik. Zoet en lekker van smaak. De groentechips kan je op smaak maken met bijvoorbeeld (zee)zout of paprikapoeder. Lees hieronder mijn recept voor de groentechips!”

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-01-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member